Referanser

Hyggelige ord fra hyggelige kunder!

Drift av sosiale medier, annonser og nettside 

"Vi kom i kontakt med Meraki ved en tilfeldighet, høsten 2021. Vår omsetning har økt signifikant måned for måned siden de ble med på laget. De vet hva de driver med, og Symaskinhuset på nett ble plutselig veldig profesjonelt. Nettsiden vår, Facebook og Instagram.

Anbefaler Meraki på det sterkeste. Slipp til kompetansen du selv ikke har."

Drift av sosiale medier, annonser og nettside 

"Jeg jobbet tett med Meraki på mitt oppstartsprosjekt med podcast og sosiale medier over 3 måneder.

Svært fornøyd med oppfølging og prosess fra første møte med duoen til oppdraget ble sluttført. Meget profesjonelt, men også personlig.

Anbefales på det varmeste."

Google Ads

"Vi er veldig fornøyde med Meraki Marketing!!

Google ads annonsene har virkelig løftet salget, de kommer med gode råd og forslag til forbedringer, og de kan vanvittige mye om markedsføring.

Anbefaler Meraki Marketing på det sterkeste om du er ute etter en profesjonell samarbeidspartner som utfordrer deg, gir deg gode verktøy til å lykkes og heier på deg!!"

Drift av sosiale medier

"Vi i Bitten AS på Høvik vil varmt anbefale Meraki Marketing som firma og samarbeidspartnere!

Vi har fått en strukturert og oversiktlig medieprofil etter Meraki tok over styringen av våre kanaler. Vi har blitt mer synlige, og kke minst fått gode tilbakemeldinger fra kundene våre!

Jentene er ekstremt dyktige, seriøse og ikke minst lette å kommunisere med underveis hele tiden. De har et talent og øye for detalj og design."

Annonsering på Google og sosiale medier

"Dere har vært helt rå og jeg er evig takknemlig for hjelpen dere har gjort for meg! ❤️ "

Nettside

"Meraki Marketing AS laget hjemmeside for F.Bache AS.

De fremsto som veldig service innstilte og en kundeorientert organisasjon, av de ønskene som ble stilt var det ikke noe som var et problem.

Anbefaler disse damene!"

Nettside, SoMe og Ads

"Vi har hatt et meget godt samarbeid med denne flotte gjengen! De har blant annet bistått firma vårt med utforming og drift av nettside, sosiale medier, samt gjennomføring av digitale annonser, etc.

Det har vært enkelt og jobbe med dem og vi har hatt et godt og ryddige samarbeid hele veien!

Takk for god bistand og lykke til videre! :)"

Helhetlig markedsføring

"Meraki Marketing tar vare på sine kunder og er flinke med å komme med resonnerte, gode idéer og løsninger på alt fra merkevarebygging til innhold i ordinære annonser.

Anbefales!"

Nettside og Google Ads

"Vi er veldig fornøyde med jobben de har gjort for oss, i å utvikle hjemmesiden vår! Flinke og serviceinnstilte jenter, som raskt har satt seg inn i våre "visjoner", og våre produkter.

Resultatet har blitt veldig bra, og vi vil anbefale Meraki Marketing på det sterkeste!

Link til hjemmesiden: https://asbull.no"
AS BULL logo
Øyvind Skjervheim
SALG OG PROSJEKTERING, AS BULL

Visuell identitet, sosiale medier og annonsering

"De er flinke, kreative, pålitelige - og alltid vennlige og blide.

Legevakt Vest er kjempefornøyd med deres tjenester."

Google Ads

Vi har bare gode erfaringer med Meraki Marketing😃

Svært imøtekommende og god service og oppfølging🇳🇴😃
Vitalia Tannklinikk logo
Nils Ragnar Raaum
DAGLIG LEDER, VITALIA TANNKLINIKK

Design og landingssider

Meraki Marketing er profesjonelle og dyktige i sitt arbeid. De har levert et bra produkt, kommet med gode innspill og har kort responstid på e-post.

Deres hjelp med design og landingssider har gitt meg mer salg en noen gang. Jeg vil varmt anbefale Meraki Marketing.
Ernaeringsvett logo
Anita Johansen
DAGLIG LEDER, ERNAERINGSVETT

Drift av sosiale medier

"Kjempe fornøyd med disse trivelige og dyktige jentene. De har brukt god tid på å sette seg inn i min bransje, og leverer bra innhold til sosiale medier for min bedrift.

For meg er dette en kjempefin investering. Nå kan jeg fokusere 100% på min jobb uten å bruke masse tid på å markedsføre bedriften. For meg var sosiale medier en stor tidstyv i hverdagen. Så dette er gull verdt. Anbefales👌"
Silkehud logo
Ingvild Borge
DAGLIG LEDER, SILKEHUD

Design av logo

"Anbefales på det sterkeste, her er våre ønsker i fokus og de gir seg ikke før kunden er fornøyd.

Utrolig glad for at vi valgte Meraki Marketing til å utarbeide vår nye logo og farge. Ingen tvil om hvem vi velger på vårt neste prosjekt! Effektive, rimelige, grundige og svært dyktige :-)"

Visuell identitet og design av nettside, annonsering og sosiale medier

"Den aller beste jobben de gjorde for meg, er utviklingen av en ny hjemmeside www.babymassasjehjemme.no

Logo, farver, fonter - stort sett alt er deres verk. Denne siden er jeg utrolig fornøyd med, og jeg ville ikke klart det alene"

Sosiale medier, nettside, visuelle elementer og kursing

"Har hjulpet meg og min bedrift med sosiale medier og utvikling av nettsider. De har gjort endringer på alt fra visittkort til hjemmeside og instagram profil.

De kommer med gode inspill, og de har klart å hjelpe meg skrive om materiale de selv egentlig ikke kan noe om. "

Annonsering, organisk innhold og nettbutikk

"Kjempe flinke jenter som kan faget sitt. Nøye og strukturerte!

Fått masse hjelp og nyttig opplæring av dem i vårt samarbeide 👌"

Markedsføringsansvar

"Meraki Marketing har arbeidet for oss i noen måneder og har i denne perioden utarbeidet strategi og planer for vårt markedsføringsarbeid. De setter seg raskt inn i arbeidsoppgaver, kommer med gode forslag og følger opp. De er grundige, interesserte og gjør en svært god jobb. Det har vært en fornøyelse å arbeide med dem og jeg anbefaler dem på det varmeste! "

Annonsering og organisk innhold

"Meraki Marketing har stålkontroll på effektiv markedsføring i sosiale medier.

Smart, kjapt, kostnadseffektivt, anbefales!"

Markedsføringsansvar

"Meraki Marketing er veldig profesjonelle og strekker seg langt for sine kunder. Veldig fornøyd med kommunikasjonen og arbeidet som er levert av dette teamet! 😃

Anbefales på det sterkeste."

Nettside og visuell identitet

"Helene og Cathrine er utrolig flinke til å få frem ønskene dine. De har laget min hjemmeside, og den er akkurat slik jeg ønsket. Anbefaler på det sterkeste å ta kontakt med disse jentene om du trenger hjelp til å komme i gang med din bedrift."

Markedsførings- og kommunikasjonsstrategi

"Cathrine og Helene arbeidet med utvikling av en innsiktbasert markedsførings- og kommunikasjonsstrategi, gjennom The Innovation Effects lærings- og innovasjonsprogram våren 2018. Sammen leverte de et spennende og implementerbart produkt for Bærum kommune med høyt verdiskapingspotensialet.

I min rolle som mentor og veileder for teamet opplevde jeg Cathrine og Helene som kreative, faglig dyktige og engasjerende å jobbe med.

Jeg vil absolutt anbefale dette teamet til lignende prosjekter!"

Markedsførings- og kommunikasjonsstrategi

"Helene og Cathrine fikk i oppdrag å synliggjøre kommunens tilbud Atri-X og Emma MeDLiv for relevante målgrupper. De utviklet en kostnadseffektiv markeds- og kommunikasjonsstrategi. De avsluttet prosjektet ved å levere rapport med anbefalinger for videre utvikling.

Teamet viser gode kommunikasjonsferdigheter, er faglig dyktige og profesjonelle. Vi vil gi dem våre aller beste anbefalinger for fremtidige kunder"

Markedsførings- og kommunikasjonsstrategi

"Cathrine og Helene bisto oss i Bærum kommune med markedsføringsstrategi under lanseringen av Atri-X. Fra dag én fremsto de som et sterkt team som ledet prosessen på en god og strukturert måte.

I dag er markedsføringsstrategien også et viktig arbeidsverktøy for oss når vi skal prioritere og følge opp markedsaktiviteter. Basert på arbeidet de gjorde for oss i Bærum kommune ønsker jeg å gi de mine beste anbefalinger."

Nysgjerrig?

Trenger dere hjelp med  markedsføring og kommunikasjon?

Perfekt, det kan vi!

Vi er eksperter på digital markedsføring og jobber med annonsering, nettsider og sosiale medier for bedrifter i ulike bransjer.

Send oss en mail for et uforpliktende pristilbud.