fbpx

Referanser

Referanser fra noen av våre tidligere prosjekter

Annonsering og organisk innhold, julen 2018

Meraki Marketing har stålkontroll på effektiv markedsføring i sosiale medier.

Smart, kjapt, kostnadseffektivt, anbefales!

Markedsføringsansvarlige, fra høst 2018

Meraki Marketing er veldig profesjonelle og strekker seg langt for sine kunder. Veldig fornøyd med kommunikasjonen og arbeidet som er levert av dette teamet! 😃

Anbefales på det sterkeste.

Nettside og visuell identitet, november 2018

Helene og Cathrine er utrolig flinke til å få frem ønskene dine. De har laget min hjemmeside, og den er akkurat slik jeg ønsket. Anbefaler på det sterkeste å ta kontakt med disse jentene om du trenger hjelp til å komme i gang med din bedrift.

Markedsførings- og kommunikasjonsstrategi, vår 2018

Cathrine og Helene arbeidet med utvikling av en innsiktbasert markedsførings- og kommunikasjonsstrategi, gjennom The Innovation Effects lærings- og innovasjonsprogram våren 2018. Sammen leverte de et spennende og implementerbart produkt for Bærum kommune med høyt verdiskapingspotensialet.

I min rolle som mentor og veileder for teamet opplevde jeg Cathrine og Helene som kreative, faglig dyktige og engasjerende å jobbe med.

Jeg vil absolutt anbefale dette teamet til lignende prosjekter!

Markedsførings- og kommunikasjonsstrategi, vår 2018

Helene og Cathrine fikk i oppdrag å synliggjøre kommunens tilbud Atri-X og Emma MeDLiv for relevante målgrupper. De utviklet en kostnadseffektiv markeds- og kommunikasjonsstrategi. De avsluttet prosjektet ved å levere rapport med anbefalinger for videre utvikling.

Teamet viser gode kommunikasjonsferdigheter, er faglig dyktige og profesjonelle. Vi vil gi dem våre aller beste anbefalinger for fremtidige kunder

Markedsførings- og kommunikasjonsstrategi, vår 2018

Cathrine og Helene bisto oss i Bærum kommune med markedsføringsstrategi under lanseringen av Atri-X. Fra dag én fremsto de som et sterkt team som ledet prosessen på en god og strukturert måte.

I dag er markedsføringsstrategien også et viktig arbeidsverktøy for oss når vi skal prioritere og følge opp markedsaktiviteter. Basert på arbeidet de gjorde for oss i Bærum kommune ønsker jeg å gi de mine beste anbefalinger.
Lukk Meny