fbpx

Referanser

Sosiale medier, nettside, visuelle elementer og kursing

Vår 2019

Har hjulpet meg og min bedrift med sosiale medier og utvikling av nettsider. De har gjort endringer på alt fra visittkort til hjemmeside og instagram profil.

De kommer med gode inspill, og de har klart å hjelpe meg skrive om materiale de selv egentlig ikke kan noe om.

Annonsering, organisk innhold og nettbutikk

nov 2018 – mar 2019

Kjempe flinke jenter som kan faget sitt. Nøye og strukturerte!

Fått masse hjelp og nyttig opplæring av dem i vårt samarbeide 👌

Visuell identitet og design av nettside, annonsering og sosiale medier

Vår 2019

Den aller beste jobben de gjorde for meg, er utviklingen av en ny hjemmeside www.babymassasjehjemme.no

Logo, farver, fonter - stort sett alt er deres verk. Denne siden er jeg utrolig fornøyd med, og jeg ville ikke klart det alene

Markedsføringsansvar

sep 2018 – mar 2019

Meraki Marketing har arbeidet for oss i noen måneder og har i denne perioden utarbeidet strategi og planer for vårt markedsføringsarbeid. De setter seg raskt inn i arbeidsoppgaver, kommer med gode forslag og følger opp. De er grundige, interesserte og gjør en svært god jobb. Det har vært en fornøyelse å arbeide med dem og jeg anbefaler dem på det varmeste!

Annonsering og organisk innhold

Jul 2018

Meraki Marketing har stålkontroll på effektiv markedsføring i sosiale medier.

Smart, kjapt, kostnadseffektivt, anbefales!

Markedsføringsansvar

sep 2018 – mar 2019

Meraki Marketing er veldig profesjonelle og strekker seg langt for sine kunder. Veldig fornøyd med kommunikasjonen og arbeidet som er levert av dette teamet! 😃

Anbefales på det sterkeste.

Nettside og visuell identitet

november 2018

Helene og Cathrine er utrolig flinke til å få frem ønskene dine. De har laget min hjemmeside, og den er akkurat slik jeg ønsket. Anbefaler på det sterkeste å ta kontakt med disse jentene om du trenger hjelp til å komme i gang med din bedrift.

Markedsførings- og kommunikasjonsstrategi

Vår 2018

Cathrine og Helene arbeidet med utvikling av en innsiktbasert markedsførings- og kommunikasjonsstrategi, gjennom The Innovation Effects lærings- og innovasjonsprogram våren 2018. Sammen leverte de et spennende og implementerbart produkt for Bærum kommune med høyt verdiskapingspotensialet.

I min rolle som mentor og veileder for teamet opplevde jeg Cathrine og Helene som kreative, faglig dyktige og engasjerende å jobbe med.

Jeg vil absolutt anbefale dette teamet til lignende prosjekter!

Markedsførings- og kommunikasjonsstrategi

Vår 2018

Helene og Cathrine fikk i oppdrag å synliggjøre kommunens tilbud Atri-X og Emma MeDLiv for relevante målgrupper. De utviklet en kostnadseffektiv markeds- og kommunikasjonsstrategi. De avsluttet prosjektet ved å levere rapport med anbefalinger for videre utvikling.

Teamet viser gode kommunikasjonsferdigheter, er faglig dyktige og profesjonelle. Vi vil gi dem våre aller beste anbefalinger for fremtidige kunder

Markedsførings- og kommunikasjonsstrategi

Vår 2018

Cathrine og Helene bisto oss i Bærum kommune med markedsføringsstrategi under lanseringen av Atri-X. Fra dag én fremsto de som et sterkt team som ledet prosessen på en god og strukturert måte.

I dag er markedsføringsstrategien også et viktig arbeidsverktøy for oss når vi skal prioritere og følge opp markedsaktiviteter. Basert på arbeidet de gjorde for oss i Bærum kommune ønsker jeg å gi de mine beste anbefalinger.
Lukk Meny