Lyst til å jobbe hos oss?

Er du interessert i markedsføring, liker å lage fengende tekster og synes det virker spennende å hjelpe små bedrifter med å lykkes?

Da er vi kanskje rett match for hverandre. 

Er du på jakt etter en deltids eller heltidsstilling der du jobber selvstendig, fra hvor du vil og til fleksible tider? Send oss en liten intro om deg selv så kanskje du er rett person til rett tid.

Annonser på Google
Annonser på sosiale medier
Innhold på sosiale medier
Fornying av nettside

Bedrifter vi har jobbet med

Fine ord fra fornøyde kunder!

"Kjempe fornøyd med disse trivelige og dyktige jentene. De har brukt god tid på å sette seg inn i min bransje, og leverer bra innhold til sosiale medier for min bedrift.

For meg er dette en kjempefin investering. Nå kan jeg fokusere 100% på min jobb uten å bruke masse tid på å markedsføre bedriften. For meg var sosiale medier en stor tidstyv i hverdagen. Så dette er gull verdt. Anbefales👌"
"Vi i Bitten AS på Høvik vil varmt anbefale Meraki Marketing som firma og samarbeidspartnere!

Vi har fått en strukturert og oversiktlig medieprofil etter Meraki tok over styringen av våre kanaler. Vi har blitt mer synlige, og ikke minst fått gode tilbakemeldinger fra kundene våre!

Jentene er ekstremt dyktige, seriøse og ikke minst lette å kommunisere med underveis hele tiden. De har et talent og øye for detalj og design."
"Vi kom i kontakt med Meraki ved en tilfeldighet, høsten 2021. Vår omsetning har økt signifikant måned for måned siden de ble med på laget. De vet hva de driver med, og Symaskinhuset på nett ble plutselig veldig profesjonelt. Nettsiden vår, Facebook og Instagram.

Anbefaler Meraki på det sterkeste. Slipp til kompetansen du selv ikke har."